Hjem » Grøn Vækst A/S er herrer i eget hus
Hjem » Grøn Vækst A/S er herrer i eget hus

MALMOS A/S TRÆDER UD AF GRØN VÆKST A/S

Den planlagte overtagelse af Malmos’ aktieandel blev gennemført fredag d. 26. februar

I den forbindelse har vi i fællesskab udsendt nedenstående pressemeddelelse:

 

 

Malmos A/S trækker sig ud af Grøn Vækst A/S – helt som planlagt

Som aftalt i 2011 træder anlægsgartnerfirmaet Malmos A/S nu tilbage som medejer af søsterfirmaet Grøn Vækst A/S.

Med virkning fra 26. februar er Malmos A/S fra Roskilde ikke længere medejer af den hidtidige søstervirksomhed Grøn Vækst A/S fra Slagelse. Grøn Vækst A/S vil herefter være 100 procent ejet af selskabets to stiftere, Jakob Kristensen og Thomas Olesen.

I august 2011 indgik de to virksomheder en aftale, hvor Malmos A/S købte sig ind i Grøn Vækst A/S ved at skyde sin afdeling for vedligeholdelse ind i Slagelse-virksomheden. Målet med samarbejdet har siden været at udvikle Grøn Vækst A/S til en af de toneangivende drifts- og vedligeholdelsesselskaber inden for grøn pleje i Danmark. Planen var, at Malmos A/S trak sig ud, når firmaet nåede en vis volumen – og det er nu. Rent teknisk sker ændringen ved, at Jakob Kristensen og Thomas Olsen overtager Malmos A/S´ aktiepost.

Grøn Vækst A/S har i dag mere end 100 ansatte og en omsætning på over 100 millioner kroner – en femdobling i forhold til 2011.

Det hidtidige samarbejde har resulteret i opbygningen af en spændende vækstvirksomhed med et stærkt og konkurrencedygtigt fokus på drift og vedligeholdelse af de største plejeopgaver i Danmark.

Malmos vil fortsat fokusere på store anlægsopgaver inden for landskabelse – både ift. nyanlæg, renoveringer og klimasikringsprojekter.

Firmaerne vil fortsætte det stærke samarbejde med fokus på deres respektive spidskompetencer.

TILBAGE TIL HISTORIK

Produktionsdirektør Thomas Olesen og administrerende direktør Jakob Kristensen står nu alene i spidsen for Grøn Vækst A/S, som de grundlagde i 2011.