Hjem » Galleri » Have & Landskab 2017

Hjem » Galleri » Have & Landskab 2017

Have & Landskabsmessen 2017

Grøn Vækst A/S udstillede på Have & Landskabsmessen i Slagelse i slutningen af August 2017. En stor succes.

Stine og Lasse havde ansvaret for opstillingen af standen til årets HL17. Et fantastisk stykke arbejde, udført med en solid håndfuld medarbejdere.

Kim fra anlæg var ansvarlig for det grå arbejde. Han debuterede i øvrigt tidligere som firmaets største fotomodel – med en stærk præstation –  i bogstaveligste forstand. (Klik for stort billede)

Om fredagen besøger alle medarbejdere standen.  De blev budt velkommen af Jeppe. En anden af vores fotogene medarbejdere. Her byder han velkommen i en 4 x 2 meter version. Planlægningen af blomsterne i den store blomsterkumme forløb perfekt – i forhold til farverne på banneret.

Have & Landskab er altid en Smilets Fest i Grøn Vækst A/S. Direktør Thomas Olesen går altid forrest og 2017 er ingen undtagelse. Her med Asbjørn fra Jönsson.

Thomas’ største konkurrent til største og mest charmerende smil – på mandesiden – er stadig Jakob Friisbæk fra Greve. Det endte uafgjort, så dysten fortsætter.

Adm. dir. Jakob Kristensen forsøgte at blande sig i konkurrencen – incognito – men blev opdaget – og diskvalificeret.

Mads og Stine – to produktionsledere i absolut topform – havde også de store smil fremme. Stine nød at se det store arbejde med standen give pote – og blev behørigt rost for indsatsen.

SÅ er der ingen tvivl. Det går RIGTIG godt i Grøn Vækst A/S. De store smil er fremme hos Anne og økonomidirektør Kjeld Ryberg.

Salgskoordinator Rune Holm (th.) var populær. Han delte nemlig madbilletterne ud. Her er den glade modtager afdelingslederen for nyanlæg Jan Jensen. (Klik på billedet for større foto – han smiler!! 😉

Anne havde ansvaret for uddeling af midler til forplejning til besøgende medarbejdere i år. Og det blev forvaltet med et – bestemt – smil.

En af standens populære give aways var “Et af verdens små mirakler” – en Grøn Vækst Forglemmigej. Blyanten bruges og stumpen plantes i pottemuld. Og op vokser en forglemmigej!! Den har Lasse vistnok fundet på!

Grøn Vækst A/S vil gerne takke medarbejdere, kunder og andre interessenter for 3 fantastiske dage på HL17 i Slagelse.

Vi havde nogle rigtig fine dage sammen med vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere, og vi vil gerne sige tak til alle, der gjorde det til nogle gode og konstruktive dage i Slagelse.

Mere galleri

VIDEO: Familiefisketur på Øresund

Intromøde nye medarbejdere i Slagelse

Have & Landskabsmessen 2013

Kursus i varmt arbejde

Direktør bør

Have & Landskabsmessen 2015

Medarbejdernes egne fotos fra Facebook. Forår 2016.

Grøn Vækst modtager Slagelse Erhvervsråds Initiativpris 2016

Have & Landskabsmessen 2017