Have & Landskabsmessen 2017

Grøn Vækst A/S udstillede på Have & Landskabsmessen i Slagelse i slutningen af August 2017. En stor succes.

IMG_3156

Stine og Lasse havde ansvaret for opstillingen af standen til årets HL17. Et fantastisk stykke arbejde, udført med en solid håndfuld medarbejdere.

IMG_3132

Kim fra anlæg var ansvarlig for det grå arbejde. Han debuterede i øvrigt tidligere som firmaets største fotomodel – med en stærk præstation –  i bogstaveligste forstand. (Klik for stort billede)

IMG_3290

Om fredagen besøger alle medarbejdere standen.  De blev budt velkommen af Jeppe. En anden af vores fotogene medarbejdere. Her byder han velkommen i en 4 x 2 meter version. Planlægningen af blomsterne i den store blomsterkumme forløb perfekt – i forhold til farverne på banneret.

IMG_3280

Have & Landskab er altid en Smilets Fest i Grøn Vækst A/S. Direktør Thomas Olesen går altid forrest og 2017 er ingen undtagelse. Her med Asbjørn fra Jönsson.

IMG_3195

Thomas’ største konkurrent til største og mest charmerende smil – på mandesiden – er stadig Jakob Friisbæk fra Greve. Det endte uafgjort, så dysten fortsætter.

GV-foto-september-GM

Adm. dir. Jakob Kristensen forsøgte at blande sig i konkurrencen – incognito – men blev opdaget – og diskvalificeret.

IMG_3259

Mads og Stine – to produktionsledere i absolut topform – havde også de store smil fremme. Stine nød at se det store arbejde med standen give pote – og blev behørigt rost for indsatsen.

IMG_3242

SÅ er der ingen tvivl. Det går RIGTIG godt i Grøn Vækst A/S. De store smil er fremme hos Anne og økonomidirektør Kjeld Ryberg.

IMG_3192

Salgskoordinator Rune Holm (th.) var populær. Han delte nemlig madbilletterne ud. Her er den glade modtager afdelingslederen for nyanlæg Jan Jensen. (Klik på billedet for større foto – han smiler!! 😉

IMG_3283

Anne havde ansvaret for uddeling af midler til forplejning til besøgende medarbejdere i år. Og det blev forvaltet med et – bestemt – smil.

IMG_3257

En af standens populære give aways var “Et af verdens små mirakler” – en Grøn Vækst Forglemmigej. Blyanten bruges og stumpen plantes i pottemuld. Og op vokser en forglemmigej!! Den har Lasse vistnok fundet på!

IMG_3251

Grøn Vækst A/S vil gerne takke medarbejdere, kunder og andre interessenter for 3 fantastiske dage på HL17 i Slagelse.

Vi havde nogle rigtig fine dage sammen med vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere, og vi vil gerne sige tak til alle, der gjorde det til nogle gode og konstruktive dage i Slagelse.

Mere galleri

Link-fisketur-oeresund-2014

VIDEO: Familiefisketur på Øresund

Link

Intromøde nye medarbejdere i Slagelse

Medarbejdere-paa-besoeg

Have & Landskabsmessen 2013

Stine-slukker

Kursus i varmt arbejde

5

Direktør bør

IMG_0611

Have & Landskabsmessen 2015

Nyt grej til Krobborg

Medarbejdernes egne fotos fra Facebook. Forår 2016.

initiativpris-2017

Grøn Vækst modtager Slagelse Erhvervsråds Initiativpris 2016

IMG_3226

Have & Landskabsmessen 2017