MALMOS A/S TRÆDER UD AF GRØN VÆKST A/S

Den planlagte overtagelse af Malmos’ aktieandel blev gennemført fredag d. 26. februar

I den forbindelse har vi i fællesskab udsendt nedenstående pressemeddelelse:

 

 

Malmos A/S trækker sig ud af Grøn Vækst A/S – helt som planlagt

Som aftalt i 2011 træder anlægsgartnerfirmaet Malmos A/S nu tilbage som medejer af søsterfirmaet Grøn Vækst A/S.

Med virkning fra 26. februar er Malmos A/S fra Roskilde ikke længere medejer af den hidtidige søstervirksomhed Grøn Vækst A/S fra Slagelse. Grøn Vækst A/S vil herefter være 100 procent ejet af selskabets to stiftere, Jakob Kristensen og Thomas Olesen.

I august 2011 indgik de to virksomheder en aftale, hvor Malmos A/S købte sig ind i Grøn Vækst A/S ved at skyde sin afdeling for vedligeholdelse ind i Slagelse-virksomheden. Målet med samarbejdet har siden været at udvikle Grøn Vækst A/S til en af de toneangivende drifts- og vedligeholdelsesselskaber inden for grøn pleje i Danmark. Planen var, at Malmos A/S trak sig ud, når firmaet nåede en vis volumen – og det er nu. Rent teknisk sker ændringen ved, at Jakob Kristensen og Thomas Olsen overtager Malmos A/S´ aktiepost.

Grøn Vækst A/S har i dag mere end 100 ansatte og en omsætning på over 100 millioner kroner – en femdobling i forhold til 2011.

Det hidtidige samarbejde har resulteret i opbygningen af en spændende vækstvirksomhed med et stærkt og konkurrencedygtigt fokus på drift og vedligeholdelse af de største plejeopgaver i Danmark.

Malmos vil fortsat fokusere på store anlægsopgaver inden for landskabelse – både ift. nyanlæg, renoveringer og klimasikringsprojekter.

Firmaerne vil fortsætte det stærke samarbejde med fokus på deres respektive spidskompetencer.

TILBAGE TIL FORSIDEN

5S5Z9308-1

Produktionsdirektør Thomas Olesen og administrerende direktør Jakob Kristensen står nu alene i spidsen for Grøn Vækst A/S, som de grundlagde i 2011.